Måla om lägenhet

Måla om lägenhet i Stockholm 

Är det dags att måla om lägenheten? Gusten Persson Måleri har lång erfarenhet inom lägenhetsmålning. Innan vi börjar måla om lägenheten utför vi ett grundligt och kvalitativt underarbete för bästa slutresultat. Det innebär att vi spacklar och slipar för att få en jämn yta som grund för arbetet. 

Måla om lägenhet kostnadseffektivt

Vi utför grundlig målning av lägenheter kostnadseffektivt. Vi har lång erfarenhet av lägenhetsmålning och vi utför alla typer av måleriarbete från golv till tak. När vi utför arbeten som att måla om lägenheter rekommenderar vi att både väggar, snickerier och tak målas för det bästa slutresultat och helhetsintryck.

Varför anlita oss för att måla om lägenhet? 

Gusten Persson måleri är ett modernt måleri med tradition från 1980. Vi jobbar efter värdeorden, kvalitet, service och pålitlighet. Vi jobbar med god planering, snabba svarstider och våra måleriprojekt är slutförda när våra kunder är nöjda.

Behöver du hjälp med att måla en lägenhet?

Vi har lång erfarenhet inom branschen och en hög kompetens att genomföra ett professionellt måleriarbete. Vi målar om lägenhet oavsett stil, storlek och tidigare skick på lägenhet. Vi kan hantera alla olika stilar på lägenhet oavsett om lägenheten är en sekelskifsläghenet, funkislägenhet eller nyproducerad. 

Hur lång tid tar det att måla en lägenhet? 

Tiden på hur lång tid det tar att måla om en lägenhet beror bland annat på storlek och tidigare skick. Vi jobbar med hög personlig service tillsammans med snabba svarstider och tillgänglighet. Vi är transparenta mot våra kunder för ett smidigt samarbete. Kontakta oss för mer information om hur lång tid det tar att måla om din lägenhet.

Gusten Persson Måleri har över 42 års erfarenhet i branschen och har expanderat ordentligt inom branschen. Tillsammans med alla våra målare har vi möjlighet att utföra i princip alla typer av måleritjänster i Stockholm. Vår vision är att vara måleriföretaget som driver utveckling och hittat nya lösningar för att möta våra kunders behov och önskemål.

Ni är alltid välkomna att kontakta oss!