Bli en Gusten

NOGGRANN OCH effektiv MÅLARE I STOCKHOLM

Vill du bli en del av ett härligt gäng med skickliga målare? Sök tjänsten hos oss idag!

Ansök

Skicka ditt CV till kontakt@gustenpersson.se

OM DIG

Vi på Gusten Persson Måleri söker en målare med god erfarenhet som är flexibel, ansvarsfull och som sätter kunden i första rummet.

För att lyckas i rollen krävs det att du kan utföra alla typer av måleriarbeten både in- och utvändigt, och att du samtidigt arbetar noggrant och grundligt tillsammans med god planering. Du är väl införstådd gällande arbetsmiljö och säkerhet, har kunskaper i färglära, mängda färg, tvättning och användning av olika verktyg.

Ett trevligt och utåtriktat bemötande mot våra kunder är viktigt då du blir företagets ansikte utåt och kommer bygga relationer för framtida uppdrag.

VI SÖKER DIG SOM

 • Gillar ordning och reda
 • Värdesätter personlig utveckling
 • Planerar din tid för effektivitet och är flexibel
 • Trivs med variation och kan arbeta både individuellt och i grupp
 • Är noggrann och känner igen dig i våra värdeord kvalitet, pålitlighet och service
 • Kan både svenska och engelska i tal och skrift

VI ERBJUDER

 • Goda utbildningsmöjligheter
 • En platt organisation där allas åsikter och feedback är lika viktiga
 • Årlig kick-off med olika sammankomster
 • Företagshälsovård för att din hälsa är viktig
 • En trygg och utvecklande arbetsplats där vi växer tillsammans
 • Ett företag som har gott rykte och som är känt för dess kvalitet

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med alla typer av måleriprojekt såsom trapphusmålningar, lägenhetsmålningar och målning av kontor och lokaler och mycket mer.

OM OSS

Vi har vårt huvudkontor i centrala Stockholm tillsammans med ett bygg- och fönsterföretag inom samma koncern. Våra tjänster riktar sig till både företag, bostadsrättföreningar och fastighetsförvaltare – främst i Stockholms län där 80% av arbetena är innanför tull. Våra uppdrag varierar från mindre servicearbeten till komplexa och omfattande entreprenader och fleråriga ramavtal.

Vi på Gusten Persson Måleri värdesätter våra medarbetare genom att erbjuda goda arbetsvillkor i enlighet med kollektivavtalet Måleriföretagen. På företaget finns goda möjligheter för att kompetensutveckla och bli vassare inom sitt yrke.

Vill du bli en del av ett härligt gäng med skickliga målare? Skicka in din ansökan till oss redan idag!

Ansök

Skicka ditt CV till kontakt@gustenpersson.se

Vår rekryteringsrutin
Är vi en match?

N

Första kontakt

Som ett första steg tar vi kontakt med dig för att diskutera närmare kring vilka vi är, varför du söker tjänsten hos just oss och vem du är tillsammans med dina erfarenheter och referenser.

N

Första träffen

Känns allting bra från båda håll ses vi på ett personligt möte. Antingen fysiskt eller digitalt där vi går djupare in på vilka vi är, våra värderingar, dina mål och arbetslivserfarenheter med mera.

N

Kontraktsskrivning

Landar allting väl. Träffas vi för kontraktsskrivning och du får en första introduktion om hur vårt företag fungerar.

N

Onboarding

Välkommen till Gusten Persson Måleri! Innan du åker ut på ditt första måleriprojekt ser vi till att du har arbetskläder, verktyg och har tagit del av våra policyer och arbetsrutiner. Allt för att du ska känna dig trygg och ha dem rätt förutsättningarna för en bra start hos oss.

Arbetsförmåner

Möt vår trevliga målare Asghar och läs om varför han arbetar som målare

Vad skulle du säga till en målare som funderar på att söka till oss?

Jag skulle säga att du som söker arbete på Gusten Persson Måleri söker till rätt företag. Vi har en bra arbetsmiljö och trevliga kollegor. Man får det som behövs på jobbet (bra verktyg, fina kläder och extra grejer som behövs ibland)

Vad är det absolut roligaste inom måleriyrket?

Roligaste är att träffa andra människor på jobbet, jobba med olika arbetskamrater och att måla med olika kulörer tycker jag i alla fall!

Vad är det bästa med att arbeta på Gusten Persson Måleri?

Det är bästa som jag tycker är att det är bra arbetsmiljö, trevliga kollegor och goda arbetsvillkor. Även att man får lönen i tid och att det inte är några konstigheter med det.