lokal- och kontorsmålning

Anlita oss vid er nästa lokal- eller kontorsmålning

Önskar ni få en behagligare arbetsmiljö eller lyfta och förnya bilden av ert företag?  Vi är smidiga att ha att göra med och genomför flera lokal- och kontorsmålningar dagligen i Stockholm.

Så här jobbar vi

Säg vad ni önskar göra så sköter vi resten. Att bättringsmåla eller måla om gör mer än vad man tror. För att ett måleriarbete ska hålla i flera år framåt så krävs det att underarbetet är grundligt utfört innan målarfärgens sista lager läggs på för slutfinish.

Det finns många parametrar att ta hänsyn till och vi har erfarenheten som krävs för ett lyckat resultat vid en lokal- eller kontorsmålning. Väggar, snickerier och tak – allt hör ihop.

Oavsett om ni har målade eller tapetserade väggar så utgår vi från dess förutsättningar och underlag. Har väggen ojämnheter? Bredspacklas och slipas väggarna innan målningsarbete. Allt för att få en slät yta med ett snyggt hållbart resultat.

Med vår erfarenhet av all typ av invändig målning rekommenderar vi alltid våra kunder att behandla snickerier, väggar och tak samtidigt för ett snyggare helhetsintryck.

Önskar ni skapa ett häftigare intryck med mönster utan en tapetsering erbjuder vi även schablonmålningar. Denna typ av målning är ett roligt sätt att skapa uttryck och förstärka ert varumärke. Kontakta oss så berättar vi mer.

 

Varför anlita oss vid en lokal-och kontorsmålning?

  • Vi är proffs på att måla och utför dagligen lokal- och kontorsmålningar
  • Vi utför alla våra arbeten med kvalitet och hög service
  • Helheten är viktig och vi ger råd och förslag för bästa slutresultat

Vanliga frågor

Hur går det till när vi anlitar er?

  1. Vi börjar med ett platsbesök för att se över vad som ska målas, dess skick och vad ni önskar ha hjälp med
  2. Vi ger er rekommendationer på vad som kan/behöver åtgärdas
  3. Efter avslutat möte skickas en offert och vid en accept planerar vid in uppstart för målningsarbete tillsammans med er
  4. Vi håller alltid en tät dialog med våra kunder under projektets gång
  5. Efter arbetet är slutfört utför vi noggranna egenkontroller
  6. Avslutningsvis lämnas alltid 5 års-garanti på alla våra målningsarbeten

Är målarfärgerna ni arbetar med giftiga?

Detta är en vanlig fråga som vi får av många hyresgäster och är helt förståelig. Vi arbetar uteslutande med färger som är vattenbaserad och godkända av astma- och allergiförbundet.

Vad kostar det att måla om invändigt?

För att vi ska kunna ge er ett så exakt pris som möjligt behöver vi se objektet för att bedöma vad som behöver göras, samt få en bild av dess omfattning. Efter genomfört platsbesök skickar vi ett prisförslag till er.

Gustav Persson

Gustav Persson

Arbetschef/partner

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

5 + 5 =