Måla om garage i Stockholm

Du erbjuds bland annat ny kulör på väggarna, parkeringslinjer och kontrastmålning om du önskar det när garaget ska målas om.

Så här jobbar vi

Garageutrymmet är något som är mer undangömt och som inte alltid prioriteras, men som allt annat blir det slitet och behöver fräschas upp till slut. Därför erbjuder vi dig garagemålningar som är effektiva och noggranna genom god planering och erfarna målare. Vid kraftigt nedsmutsade garage högtryckstvättar vi utrymmet innan målning så att färgen fäster bättre på ytan och ger ett mer hållbart resultat.  När vi målar om ett garage innebär det att vi sprutmålar väggar, sprinklers och rör enligt dina önskemål och behov. Allt för att få ihop helheten så du känner dig nöjd med resultatet.

Måla om garage med kontrastmålning

Önskar du en kontrastmålning innebär det att till exempel att pelarna målas i en annan kulör än väggarna, på så vis skapas kontrast i utrymmet. Att måla parkeringslinjer och numrera parkeringsplatser är något vi även kan utföra när vi målar ett garage. Kontakta oss så berättar vi mer.

Varför anlita oss när du ska måla om garaget?

  • Har stor erfarenhet av att måla om garage
  • Alla arbeten utför vi grundligt med kvalitet i fokus
  • Vi använder den utrustning och färg som krävs med hänsyn till miljön

Vanliga frågor

Hur går det till när vi anlitar er?
  1. Vi börjar med ett platsbesök för att se över vad som ska målas, dess skick och vad ni önskar ha hjälp med
  2. Vi ger er rekommendationer på vad som kan/behöver åtgärdas
  3. Efter avslutat möte skickas en offert och vid en accept planerar vid in uppstart för målningsarbete tillsammans med er
  4. Vi håller alltid en tät dialog med våra kunder under projektets gång
  5. Efter arbetet är slutfört utför vi noggranna egenkontroller
  6. Avslutningsvis lämnas alltid 5 års-garanti på alla våra målningsarbeten
Är målarfärgerna ni arbetar med giftiga?

Detta är en vanlig fråga som vi får av många hyresgäster och är helt förståelig. Vi arbetar uteslutande med färger som är vattenbaserad och godkända av astma- och allergiförbundet.

Vad kostar ett måleriarbete?

För att vi ska kunna ge er ett så exakt pris som möjligt behöver vi se objektet för att bedöma vad som behöver göras, samt få en bild av dess omfattning. Efter genomfört platsbesök skickar vi ett prisförslag till er.

Gustav Persson

Gustav Persson

Arbetschef/partner

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

15 + 14 =