Måla väggar pris

GUSTEN PERSSON MÅLERI

Känner du för att fräscha upp dina väggar med ny färg? Gusten Persson målar väggar till ett rimligt pris i Stockholm. Vi har lång erfarenhet av alla typer av måleritjänster och vet hur stor skillnad det kan bli av att måla väggar. Väggar behöver dessutom underhållas och målas om allt efter tiden för att väggen ska bevara sitt skick.

Faktorer som påverkar pris att måla väggar

Våra priser kan skilja sig beroende på antalet väggar vi ska måla. Priset att måla väggar beror också på storleken på väggarna och vilket skick de är i. Om det behövs stort grundarbete så blir priset också högre att måla väggar. Beroende på vilka kulörer du väljer kan priset att måla väggar påverkas. Därmed blir det svårt att kunna svara på vilket pris måla väggar blir. Vi ber därför att du kontaktar oss för att vi ska kunna göra en bedömning och återkomma med prisförslag på att måla väggar.

SNYGGT LÅNGVARIGT RESULTAT

När vi ska måla väggar utgår vi från dess förutsättningar och underlag. Har du tidigare haft tapetseringar eller enbart målade väggar eller rentav båda? Behöver vi utjämna ojämnheter? Vi ser till att det görs på ett professionellt sätt och med kvalitet. För ett snyggt långvarigt resultat behövs det att väggarna slätas ut innan vi målar, allt för att få en jämn finish på målningsarbetet.

STILRENA OCH HÄFTIGA VÄGGAR

Oavsett om du vill förbättringsmåla eller måla om väggarna så gör det mer än vad man tror för helhetsintrycket. Önskar du att skapa ett häftigare intryck med mönster utan att behöva tapetsering erbjuder Gusten Persson även schablonmålningar. Våra målare har en känsla för färgsättningar och skapa helhet i sitt målande. Vi kan ge ett prisförslag på vad en schablonmålning kostar vid att måla väggar.

KONTAKTA FÖR OFFERT

Vi önskar att höra från er så att vi kan återkomma med pris på att måla väggar. Kontakta oss på telefon 08-91 24 09, mejl kontakt@gustenpersson.se eller på vår adress Olivecronas väg 18 113 61 Stockholm.