Gusten Persson Måleri

Vilka är vi på Gusten?

Målerifirman i Stockholm som värnar om personlig service och hög kundnöjdhet

Så här jobbar vi

Vi är familjeföretaget med tradition, hög kompetens och erfarenhet inom målaryrket. Är kvalitet, service och pålitlighet viktiga för er? Då är vi helt rätt målerifirma att anlita vid ert nästa måleriprojekt.

Vår ambition är att ligga i framkant och ge våra kunder hög service tillsammans med skräddarsydda lösningar. Personlig service är viktig för oss och vi är målerifirman i Stockholm som arbetar nära och värderar kundrelationen högt.

Våra kunder är bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och förvaltningsbolag för såväl bostäder som kommersiella fastigheter och lokaler samt bygg-och målerikonsulter inom Stockholmsområdet.

Vi har varit verksamma i branschen över 40 år och har vuxit och expanderat ordentligt till att vi idag står med ett måleriteam på 25 kompetenta målare. Tillsammans med våra målare har vi möjlighet att utföra i stort sett alla typer av måleritjänster i Stockholm. Vi har även ett brett nätverk av samarbetspartners och åtar oss totalentreprenader när en stor del av projektet består av måleri.

Vårt medlemskap i måleriföretagen tillsammans med vår nöjd-kund-garanti skapar trygghet för både kunder och medarbetare. Ni kan därför känna er trygga med att samtliga arbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt med hög kvalitet.

Du är alltid välkommen att kontakta oss

Våra kärnvärden

Kvalitet

  • Våra arbeten utförs grundligt och fackmannamässigt
  • Våra medarbetare är erfarna och har hög kompetens inom måleriyrket
  • Feedback är relevant och värdefullt, det är så vi utvecklas som företag

Service

  • Vi är snabba och alerta mot våra kunder, medarbetare och leverantörer
  • Vi återkopplar alltid inom 24 h oavsett vad ärendet gäller
  • Att uppfattas som lösningsorienterade och flexibla är A och O för oss

Pålitlighet

  • Vi håller vad vi lovar och gör om eller förbättrar arbetet om kunden inte är nöjd
  • Våra projekt slutar inte förrän kunden är nöjd
  • Vi har en nära och tät dialog med våra kunder för ett bra samarbete

Vår Affärsidé

”Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder kvalitativa måleritjänster både in- och utvändigt tillsammans med hög service. Vår vision är att vara måleriföretaget som driver utveckling och hittar innovativa lösningar för att möta våra kunders behov och önskemål. Vi fräschar upp och färgsätter tillvaron för Stockholms förvaltningsbolag, BRF:er, privatpersoner och projektledningsbolag”