Målerifirma Stockholm

GUSTEN PERSSON MÅLERI

Välkommen till Gusten Persson Måleri i Stockholm – din professionella målerifirma för alla dina måleriprojekt.

Målerifirma i Stockholm med lång erfarenhet

Vi är en pålitlig målerifirma i Stockholm med flera års erfarenhet inom branschen. Under 42 år har vi hjälpt kunder över hela Stockholmsområdet. Med god service och hög kvalitet har vi nöjda och återkommande kunder. Vi kan hjälpa dig med allt från mindre renoveringsprojekt till större byggprojekt med specialisering på måleri.

Målerifirman i Stockholm med nöjda kunder

Oavsett om du behöver en målerifirma i Stockholm som utför professionell målning av dina väggar och tak eller en fullständig renovering av ditt trapphus eller lokaler, är våra utbildade målare här för att hjälpa dig. Vi har ambitionen att erbjuda personlig service och skräddarsydda lösningar till högsta kvalitet. Våra målare har ett öga för färgsättningar och kan åtgärda hål och sprickor i grundarbetet samt förbättra diverse områden om kunden önskar.

Samarbeten bland vår målerifirma i Stockholm

Gusten Perssons Målerifirma i Stockholm ingår i företagsgruppen Gusten Persson Gruppen som består av fristående bolag som arbetar med måleri, fönsterrenovering och bygg i Stockholm. Det effektiviserar våra arbeten då vi kan erbjuda våra kunder fler tjänster och utföra allt från mindre uppdrag till omfattande och komplexa entreprenader.

Hög kvalitet med Gusten Persson Målerifirma i Stockholm

Vår målerifirma i Stockholm använder sig endast av högkvalitativa produkter och utrustning som är miljömärkta och allergifria för att säkerställa att det inte bara ser fantastiskt ut, utan är bra för miljön och människors omgivning. Vi fräschar upp och färgsätter tillvaron för Stockholms förvaltningsbolag, bostadsrättsföreningar, bygg- och projektledningsföretag. Vi har arbetat i projekt som varierar alltifrån sekelskiftesfastigheter till ny produktion och vi ser alltid över husets arkitektur, ålder och stil för att skapa harmoni i helheten.

Kontakta Gusten Persson Målerifirma i Stockholm redan idag för hjälp med ditt ärende.
Det går lika bra att ringa oss på 08-91 24 09 eller sända ett mejl till kontakt@gustenpersson.se

VANLIGA FRÅGOR

Vad är garanti på arbetet?

Vi lämnar 5 års-garanti på alla våra målningsarbeten samt en kund-nöjd-garanti då vi tror på att hålla vad vi lovar och hålla kunden nöjd.

Finns målerifirman i Stockholm?

Ja vår målerifirma ligger i centrala Stockholm och vi erbjuder tjänster inom Stockholmsområdet och dess stadsdelar. Kontakta oss för snabb återkoppling om just ditt ärende.