Fasad- och fönstermålning

Vi utför all typ av utvändig målning i Stockholm med omnejd

Vid en utvändig målning ser vi över både fasad och snickerier för att säkerställa att arbetet behandlas utifrån dess skick. Få en snygg och hållbar utsida genom att måla om fasad och fönster.

 så här jobbar vi

Villor, industrifastigheter, offentliga byggnader och affärslokaler är några av våra arbetsplatser. Klimatet i Sverige bjuder på hårda växlingar i temperatur och fuktighet vilket påverkar fasader, fönster och andra utvändiga ytor. Det är därför viktigt att skydda fasaden från fukt, röta och skador. Dessutom skapar färgen en snygg och attraktiv utsida.

Utvändig målning  kräver noggranna förberedelser och underarbeten. Därför är viktiga parametrar val av färg med hänsyn till underlag, utomhustemperaturer, måleriteknik och väder.

Innan fasaden målas, säkerställer vi att ytan är ren genom en målartvätt. Därefter behöver ytan vara helt torr innan grundmålning utförs för maximal hållbarhet. I samband med en fasadmålning erbjuder vi dig hjälp med att måla fönster och fönsterbleck om så önskas.

Du som beställare garanteras vår kompetens och resurser för ett väl utfört måleriarbete. Kontakta oss så berättar vi mer.

Varför anlita oss
vid en utvändig målning?

  • Spar tid och låt oss professionella målare utföra arbetet effektivt
  • Utvändig målning kräver kunskap, anlita därför proffshjälp
  • Frigör tid och slipp alla planeringsmoment vid en fasadmålning

Vanliga frågor

Hur går det till när vi anlitar er?

  1. Vi börjar med ett platsbesök för att se över vad som ska målas, dess skick och vad ni önskar ha hjälp med
  2. Vi ger er rekommendationer på vad som kan/behöver åtgärdas
  3. Efter avslutat möte skickas en offert och vid en accept planerar vid in uppstart för målningsarbete tillsammans med er
  4. Vi håller alltid en tät dialog med våra kunder under projektets gång
  5. Efter arbetet är slutfört utför vi noggranna egenkontroller
  6. Avslutningsvis lämnas alltid 5 års-garanti på alla våra målningsarbeten

Är målarfärgerna ni arbetar med giftiga?

Detta är en vanlig fråga som vi får av många hyresgäster och är helt förståelig. Vi arbetar uteslutande med färger som är vattenbaserad och godkända av astma- och allergiförbundet.

Vad kostar det att måla om invändigt?

För att vi ska kunna ge er ett så exakt pris som möjligt behöver vi se objektet för att bedöma vad som behöver göras, samt få en bild av dess omfattning. Efter genomfört platsbesök skickar vi ett prisförslag till er.

Nicklas Hellberg

Nicklas Hellberg

Arbetschef/partner

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

3 + 9 =