Målning fasad

Gusten Persson Måleri

En målning av fasad kräver noggranna förberedelser och underarbeten. Därför måste våra målare ha flera parametrar i åtanke vid val av färg med hänsyn till underlag, utomhustemperatur, måleriteknik och väder. Innan en målning av fasad påbörjas görs fasaden ren med en målartvätt. Fasadens yta behöver sedan torka helt innan grundmålningen genomförs för en maximal hållbarhet. 

Viktigt att tänka på vid målning av fasad

Vårt klimat med dess snabba och hårda växlingar i temperatur och fuktighet har en stor påverkan på fasader, fönster och övriga utvändiga ytor. Det är viktigt att skydda fasaden från fukt, röta och skador. Vi har tillsammans med våra målare en bred erfarenhet av målning av fasader. Några av våra tidigare måleriprojekt av målning av fasaden har gjorts på villor, industrifastigheter, offentliga byggnader och affärslokaler. 

Varför anlita oss för målning av fasad? 

Spara din tid och låt professionella målare utföra målningen av fasad effektivt. Utvändig målning kräver kunskap för ett hållbart resultat. Våra målare hjälper dig gärna. 

Arbetet vid en målning av fasad startar med ett platsbesök för att se över vad som ska målas och hur de tidigare sicket är. Vi ger sedan våra rekommendationer vad som kan eller behöver åtgärdas samt en offert på arbetet. Vi jobbar med täta dialoger med våra kunder under projektets gång. Vid ett slutfört arbete utförs noggranna egenkontroller. Slutligen lämnar vi alltid 5 års-garanti på alla våra målningsarbeten. 

Offert målning fasad

För att vi ska ha möjlighet att erbjuda ett exakt pris behöver vi se fasaden som ska målas först. För att kunna göra en bedömning av vad som behöver göras samt få en bild av omfattningen. Efter platsbesök skickar vi en offert på projektet. Du som beställer garanteras vår kompetens och resurser för ett väl utfört måleriarbete. Kontakta oss så berättar vi mer.