vi bryr oss

föreningslivet ligger oss varmt om hjärtat 

Vi är engagerade och bryr oss! Därför är vi med och sponsrar flertalet barn- och ungdomslag i fotboll och hockey.

varför sponsring?

Vi tror på långsiktig utveckling och att alla barn och ungdomar ska ha roligt och må bra.

Vi har sagt det förr, vi tror på ansvarsfullt och samhällsengagerat företagande och stödjer flertalet föreningar inom idrottssverige. Detta för att bidra till att barn och ungdomar får möjligheten att känna gemenskap, utöva sin favoritsport och utvecklas som individ.

 

 

vilka sponsrar vi?

Enskede IK

Vi sponsrar Enskede IK för att vi tror på deras koncept och den så kallade Enskedemodellen. Modellen bygger på forskning kring spelarutveckling och barns fysiska, psykiska och sociala utveckling. Enskede IK tror på långsiktighet och fokuserar på prestationsmål snarare än resultatmål för att lyfta och få spelaren att känna sig nöjd med sin egen insats.

Hammarby IF

Ungdomsfotbollen har över 3000 aktiva flickor och pojkar som spelar fotboll i åldrarna 5-19 år. Deras verksamhetsidé är att bedriva barn-och ungdomsfotboll som utvecklar dem både psykiskt, fysiskt, kulturellt och socialt. Målet är att utveckla barn och ungdomar till ansvarskännande människor även utanför fotbollsplanen. Individens utveckling är i fokus vilket innebär att lagets resultat är underordnat individens utveckling. 

Tyresö Hanviken Hockey

Tyresö Hanviken Hockey är en sektion inom Hanvikens SK och riktar sig till barn och ungdomar i alla åldrar. En förening som är till för alla och har som mål att skapa ett livslångt hockeyintresse för alla medlemmar.

 Vi är hålsponsor

Vi sponsrar HaningeStrand golfklubb för vi älskar golf helt enkelt. Ni hittar oss på hålplats 16. Gusten Open är vårt golfevent som går av stapeln under hösten 2022.