Lägenhetsmålning stockholm

Lägenhetsmålning Stockholm med kvalitet och kunskap

Önskar du förnya din lägenhet med ny färg på väggarna? Genom oss får du en lägenhetsmålning som är grundlig och kostnadseffektivt. Vi utför alla typer av måleriarbete från golv till tak.

Så här jobbar vi

Oavsett vilket skick lägenheten är i eller om den är stor eller liten så genomför vi ett grundligt och kvalitativt underarbete med snygg finish. Det innebär att vi förbereder ytan väl genom att spackla och slipa för att få en jämn yta att måla på.

Vid en lägenhetsmålning rekommenderar vi att både väggar, snickerier och tak målas för ett snyggt slutresultat och helhetsintryck. Oavsett om du bor i en sekelskifteslägenhet, funkislägenhet eller nyproducerat har vi bred erfarenhet och hög kompetens att genomföra ett professionellt måleriarbete. 

Få dynamik med tapetsering

Att tapetsera är ett roligt sätt att skapa dynamik i rummet. Valmöjligheterna är oändliga och tapeterna tillverkas i alla möjliga mönster, färger och strukturer. Tapetsera hela rummet eller välj ut en specifik vägg.

Innan vi sätter dit nya tapeter behöver vi ta hänsyn till befintligt underlag och skick. Beroende av skicket på tapeten skrapar vi ner eventuellt löst sittande delar, slipar, spacklar och skarvar för ett jämt underlag att lägga tapeten på.  Har den ytan som ska behandlas en mörk kulör kan färgen synas igenom beroende på hur ljuset faller in i rummet. Därför kan vi ibland behöva grundmåla väggarna vita för att undvika att färgen eller tapeten skiner igenom.

Vi har stor erfarenhet av uppsättning av tapeter och varje projekt är unikt. Därför anpassar vi alltid tapetuppsättningen utifrån era behov och önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Saker att fundera på vid en lägenhetsmålning

 • Önskar du måla väggarna eller tapetsera?
 • Kvadratmeter, takhöjd och antal fönster och dörrar i rummet för att få en prisbild
 • Eventuell färgkod eller tapet du önskar
 • Befintligt skick av väggarna
 • Vi kan även lämna råd kring vilken kulör som kan passa din lägenhet

Varför anlita oss vid en lägenhetsmålning?

 • Vi har materialet och kompetensen att utföra ett välgjort måleriarbete
 • Våra målare är erfarna och målar utan synliga rull-och penseldrag
 • Vi har transparenta offerter och följer alltid upp tillsammans med dig som kund under projektet

Vanliga frågor

Hur går det till när vi anlitar er?

 1. Vi börjar med ett platsbesök för att se över vad som ska målas, dess skick och vad ni önskar ha hjälp med
 2. Vi ger er rekommendationer på vad som kan/behöver åtgärdas
 3. Efter avslutat möte skickas en offert och vid en accept planerar vid in uppstart för målningsarbete tillsammans med er
 4. Vi håller alltid en tät dialog med våra kunder under projektets gång
 5. Efter arbetet är slutfört utför vi noggranna egenkontroller
 6. Avslutningsvis lämnas alltid 5 års-garanti på alla våra målningsarbeten

Är målarfärgerna ni arbetar med giftiga?

Detta är en vanlig fråga som vi får av många hyresgäster och är helt förståelig. Vi arbetar uteslutande med färger som är vattenbaserad och godkända av astma- och allergiförbundet.

Vad kostar det att måla om invändigt?

För att vi ska kunna ge er ett så exakt pris som möjligt behöver vi se objektet för att bedöma vad som behöver göras, samt få en bild av dess omfattning. Efter genomfört platsbesök skickar vi ett prisförslag till er.

Nicklas Hellberg

Nicklas Hellberg

Arbetschef/partner

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

14 + 8 =