MÅLA OM DIN LÄGENHET

Måla om lägenheten med kvalitet och kunskap

Ser rummet trist ut och önskar du ett lyft? Vi målar om din lägenhet noggrant och kostnadseffektivt. Vi utför alla typer av måleriarbete från golv till tak.

Så här jobbar vi

Oavsett vilket skick lägenheten är i eller om den är stor eller liten så genomför vi ett grundligt och kvalitativt underarbete. Det innebär att vi förbereder ytan väl genom att spackla och slipa för att få en jämn yta att måla på.

I första hand rekommenderar vi att både väggar, snickerier och tak målas för bästa slutresultat och helthetsintryck. Oavsett om du bor i en sekelskifteslägenhet, funkislägenhet eller nyproducerat har vi stor efraenhet och kompetens att genomföra ett professionell måleriarbete med hänsyn till materialets underlag och skick.

Sammanfattningsvis är det viktigt att våra kunder uppfattar oss som enkla att ha att göra med därför tilldelas du en kontaktperson under hela projektet, våra offerter är transparenta och inget måleriprojekt är slutfört förens du som kund är helt nöjd.

Få dynamik med tapetsering

Att tapetsera är ett roligt och fint sätt att skapa dynamik i rummet. Valmöjligheterna är oändliga och tapeterna tillverkas i alla möjliga mönster, färger och strukturer. Tapetsera hela rummet eller välj ut en specifik vägg och gör en så kallad fondvägg.

Som ett första steg innan vi sätter dit nya tapeter behöver vi ta hänsyn till befntligt underlag och skick. Beroende på dess skick skrapar vi ner eventuellt löst sittande tapeter, slipar, spacklar och skarvar för ett jämt underlag att lägga tapeter på. Görs inte det här rätt från början syns lätt ojämnheter. Har den ytan som ska behandlas en mörk kulör kan färgen lysa igenom beroende på hur ljuset faller in i rummet. Därför kan vi ibland behöva grundmåla väggarna vita för att undvika att färgen eller tapeten skiner igenom.

Vi har stor erfarenhet av uppsättning av tapeter och varje projekt är unikt. Därför anpassar vi alltid tapetuppsättningen utifrån era behov och önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Saker att fundera på vid en lägenhetsmålning

 • Önskar ni måla väggarna eller tapetsera
 • Kvadratmeter, takhöjd och om fönster eller dörrar finns i rummet för att få en bra prisbild
 • Eventuell färgkod eller tapet ni önskar att vi använder
 • Befintligt skick av väggarna
 • Vi kan även lämna råd kring vilken kulör som kan passa din lägenhet

Varför anlita oss när du vill måla om lägenheten?

 • Vi har materialet och kompetensen att kunna utföra ett  välgjort måleriarbete
 • Våra målare är erfarna och målar utan synliga rull-och penseldrag
 • Vi har transparenta offerter och följer upp tillsammans med dig som kund under projektets gång

Vanliga frågor

Hur går det till när vi anlitar er?
 1. Vi börjar med ett platsbesök för att se över vad som ska målas, dess skick och vad ni önskar ha hjälp med
 2. Vi ger er rekommendationer på vad som kan/behöver åtgärdas
 3. Efter avslutat möte skickas en offert och vid en accept planerar vid in uppstart för målningsarbete tillsammans med er
 4. Vi håller alltid en tät dialog med våra kunder under projektets gång
 5. Efter arbetet är slutfört utför vi noggranna egenkontroller
 6. Avslutningsvis lämnas alltid 5 års-garanti på alla våra målningsarbeten
Är målarfärgerna ni arbetar med giftiga?

Detta är en vanlig fråga som vi får av många hyresgäster och är helt förståelig. Vi arbetar uteslutande med färger som är vattenbaserad och godkända av astma- och allergiförbundet.

Vad kostar ett måleriarbete?

För att vi ska kunna ge er ett så exakt pris som möjligt behöver vi se objektet för att bedöma vad som behöver göras, samt få en bild av dess omfattning. Efter genomfört platsbesök skickar vi ett prisförslag till er.

Nicklas Hellberg

Nicklas Hellberg

Arbetschef/partner

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

5 + 1 =