Trapphusmålning

Ta hand om ert trapphus med en trapphusmålning

Är det dags att måla om eller renovera trapphuset? Vi hjälper er som bostadsrättförening, förvaltare eller fastighetsägare att återställa eller förnya ert trapphus, genom en välplanerad och genomtänkt trapphusmålning.

Så här jobbar vi

Innan vi startar måleriprojektet önskar vi se ytorna som ska behandlas för att ta reda på skicket och hur de har målats tidigare. Vid projektstart börjar vi med att tvätta ytorna för att få bort fett och smuts för att färgen ska hålla och fästa bättre. För att få ett jämnt och fint slutresultat lägger vi mycket tid på själva underarbetet såsom knackning, spackling och slipning.

Vi har stor erfarenhet av att måla trapphus i Stockholm och hjälper er att lyfta både moderna och tidstypiska inslag. Husets arkitektur, ålder, stil är viktig att se över för rätt färgsättning, skapa harmoni och knyta ihop helheten.

Varje detalj i ett trapphus är värd att se över och diskutera för att få ihop helheten till ett attraktivt och inspirerande trapphus. Våra projekt varierar alltifrån sekelskiftsfastigheter till nyproduktion och kräver olika insatser då både behov och önskemål skiljer sig från kund till kund.

Dekorationsmålning vid en trapphusmålning

Lyft vackra och tidstypiska inslag med hjälp av  marmorering eller ådring. Vid en färgsättning handlar det om att se över byggnadens ursprung och karaktär för att få alla detaljer att överensstämma med varandra.

Med vår expertis och era önskemål tar vi fram ett färgförslag tillsammans med en beskrivning för att få alla detaljer i trapphuset att harmonisera med varandra. Vid större färgsättningsprojekt får ni en så kallad färgpernod/palett med skisser och förslag på olika dekorer att välja mellan.

Anlita oss och ta hjälp av professionella målare som har stor erfarenhet av trapphusmålningar.

Vi utför trapphusrenoveringar

Innan vi påbörjar en trapphusrenovering önskar vi att se över trapphuset som ska renoveras för att få information om trapphusets skick samt hur tidigare trapphusrenovering har genomförts. Vid en trapphusrenovering hjälper vi till med att exempelvis byta ut säkerhetsdörrar, postboxar, armaturer och även golvvård. Övriga gemensamma utrymmen som kan ingå i en trapphusrenovering är soprum, källaringång, garage och tvättstugor.

Ta gärna kontakt med oss via mail eller telefon så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med att utföra en trapphusrenovering. 

Varför anlita oss
vid en trapphusmålning?

  • Vi är specialister då vi arbetar med dessa måleriprojekt varje dag
  • Vi har verktygen och kunskapen för att ta oss an ett trapphusmålningsprojekt
  • Vi kan hantera alla underlag och utför trapphusmålningar effektivt

Vanliga frågor

Hur går det till när vi anlitar er?

  1. Vi börjar med ett platsbesök för att se över vad som ska målas, dess skick och vad ni önskar ha hjälp med
  2. Vi ger er rekommendationer på vad som kan/behöver åtgärdas
  3. Efter avslutat möte skickas en offert och vid en accept planerar vid in uppstart för målningsarbete tillsammans med er
  4. Vi håller alltid en tät dialog med våra kunder under projektets gång
  5. Efter arbetet är slutfört utför vi noggranna egenkontroller
  6. Avslutningsvis lämnas alltid 5 års-garanti på alla våra målningsarbeten

Är målarfärgerna ni arbetar med giftiga?

Detta är en vanlig fråga som vi får av många hyresgäster och är helt förståelig. Vi arbetar uteslutande med färger som är vattenbaserad och godkända av astma- och allergiförbundet.

Vad kostar det att måla om invändigt?

För att vi ska kunna ge er ett så exakt pris som möjligt behöver vi se objektet för att bedöma vad som behöver göras, samt få en bild av dess omfattning. Efter genomfört platsbesök skickar vi ett prisförslag till er.

Nicklas Hellberg

Nicklas Hellberg

Arbetschef/partner

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

15 + 11 =