Målning fönsterbleck

GUSTEN PERSSON MÅLERI
Vi målar fönsterbleck till dina fönster smidigt och enkelt. Med tanke på Sveriges hårda växlingar i temperatur och fuktighet så slår det hårt mot fasader och fönster. Färgsläpp är därmed ett vanligt problem med fönsterbleck när de blir flera år gamla. Vi på Gusten Persson kan hjälpa dig förvara och återställa dina fönsterbleck så att fönstret ser ut som nytt. 

Målning skyddar fönsterbleck

Det är viktigt att skydda alla fönsterbleck från fukt, röta och skador. Vare sig du tänker förnya dem med annan en färg eller måla om så har vi kompetensen. Vi utför målningen av fönsterbleck för maximal hållbarhet. Innan målningen av fönsterblecket ser vi till att grundarbetet blir gjort så att färgen fäster ordentligt. Den nya färgen ger dessutom ett attraktivt utvändigt resultat på din byggnad.

Planering vid målning av fönsterbleck

Vi kan måla fönsterbleck på din villa, industrifastighet, offentlig byggnad och affärslokal. I samband med målning av fönsterbleck kan vi erbjuda målning av fasad och fönster om så önskas. När vi ska måla utvändigt gör vi en noggrann planering och väljer färg utifrån ett antal parametrar såsom underlag, utomhustemperatur, måleriteknik och väder. Vi rengör alltid de ytor vi ska måla på så att det alltid är torrt innan det ska grundmålas.

NÖJD-KUND-GARANTI

Vi använder oss alltid uteslutande av vattenbaserad färg som är godkända av Astma -och allergiförbundet. Genom era önskemål och med vår expertis kan vi ta fram ett färgförslag och beskrivningar över viktiga detaljer för att fönsterblecken ska harmonisera med fasaden och resten av byggnaden. Kundnöjdheten är viktig för oss så därför erbjuder vi nöjd-kund-garanti på målningen av fönsterbleck samt övriga måleritjänster. Vi är alltid öppna för dina förslag och önskemål.

FÖRNYA DITT FÖNSTERBLECK

Redo att förnya fönsterbleck? Fyll gärna i vårt kontaktformulär för snabb återkoppling av ditt ärende. Det går lika bra att kontakta oss på telefon 08-91 24 09 eller mejl kontakt@gustenpersson.se. Vår adress är Olivecronas väg 18, 113 61 Stockholm.

VANLIGA FRÅGOR

Vad är garantin på målning av fönsterbleck?

Vi lämnar 5 års-garanti på alla våra målningsarbeten samt en kund-nöjd-garanti då vi tror på att hålla vad vi lovar och hålla kunden nöjd.

Målar ni fönsterbleck i Stockholm?

Ja, vår målerifirma ligger i centrala Stockholm och vi erbjuder tjänster inom Stockholmsområdet och dess stadsdelar. Kontakta oss om du vill anlita målare till målning av fönsterbleck.