Målare företag

GUSTEN PERSSON MÅLERI
Hitta målare i Stockholm, Gusten Persson är ett företag med många års erfarenhet av måleritjänster. Med 25 målare i vårt företag, har vi kompetent och bred expertis för just dina måleribehov. 

Målare på företag för ditt behov

Om du söker målare i ett företag har vi just det du söker. Som företag kan Gusten Persson Måleri erbjuda flertalet måleritjänster tack vare sina målare. Vare sig det rör sig om en lägenhetsmålning, trapphusmålning eller fasadmålning så kan våra målare ordna det. För dig som har ett företag kan våra målare kan hjälpa ert företag med lokal och kontorsmålningar.

Utbildade målare på vårt företag

Vi utbildar ständigt våra målare på företaget för att säkerställa hög kvalitet och professionella arbetsrutiner. På så vis har våra målare både kunskap om kulörer men även medvetenhet kring miljö och hur vi som företag kan påverka miljön positivt. Våra målare försöker minimera spill i så stor utsträckning som det går och använder sig endast av allergifria färger.

Kundnöjdhet är viktigt för företagets målare

Vi erbjuder alltid 5 års garanti och nöjd-kund-garanti för att du ska känna dig nöjd med slutresultatet. Våra målare är inte klara förrän du har godkänt allt och känner dig nöjd, det är en viktig grundsten till kundnöjdheten i vårt företag. Hör av dig till oss om vad just ditt ärende gäller så tar våra målare tillsammans med företaget fram en offert.

Kom i kontakt med målare på vårt företag

Vi önskar att höra från dig. Du kan fylla i vårt kontaktformulär för snabb återkoppling. Det går lika bra att kontakta oss på telefon 08-91 24 09 eller mejl kontakt@gustenpersson.se. Vår adress är Olivecronas väg 18, 113 61 Stockholm.

VANLIGA FRÅGOR

Har ni målare som hjälper företag?

Våra målare kan hjälpa ert företag med lokal- och kontorsmålningar. Se våra referensobjekt för sådana tjänster.

Vad kostar det att anlita målare från företag?

För att vi ska kunna ge ett så exakt pris som möjligt behöver vi först se objektet för att bedöma vad som behöver göras, samt få en bild av dess omfattning. Efter genomfört platsbesök skickar vi ett prisförslag till er.

Kan jag få kontakt med era målare på ert företag?

Du kan kontakta Gustav Persson Måleri på telefon 08-91 24 09, mejl kontakt@gustenpersson.se eller på vår adress Olivecronas väg 18 113 61 Stockholm.