Måleriföretag Stockholm

gusten persson måleri

Gusten Persson Måleri måleriföretaget i Stockholm som värnar om personlig service och hög kundnöjdhet. Vi erbjuder måleritjänster till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och förvaltningsbolag för såväl bostäder som kommersiella fastigheter och lokaler samt bygg-och målerikonsulter inom Stockholmsområdet. 

modernt måleriföretag i stockholm

Vårt måleriföretag i Stockholm har bred kompetens inom målaryrket och erbjuder ett brett urval av måleritjänster såsom, trapphusmålning, lägenhetsmålning, garagemålning, servicemålning samt lokal- & kontorsmålning. Vår vision är att vara ett modernt måleriföretag som använder de senaste måleriteknikerna och som ger våra kunder hög service tillsammans med professionella måleritekniker. 

Professionellt måleriföretag i Stockholm

Gusten Persson måleris arbete och verksamhet genomsyras av dess kärnvärden; kvalitet, service och pålitlighet. Samtliga arbeten utförs grundligt och fackmannamässigt, av medarbetare som är erfarna och som besitter hög kompetens inom yrket. Vi är snabba och alerta mot våra kunder, medarbetare och leverantörer. Vi återkopplar alltid inom 24h oavsett vad ärendet gäller. Pålitlighet är viktigt för oss och vi ser till att hålla det som är överenskommet och förbättrar arbetet om kunden inte är nöjd. Vi har alltid en nära dialog med våra kunder. 

ett komplett måleriföretag i stockholm

Vårt måleriföretag i Stockholm ingår i en företagsgrupp. Detta ger oss möjligheten att kunna effektivisera vårt arbete samtidigt som vi kan erbjuda våra kunder fler tjänster inom måleri, bygg och fönsterrenovering. Detta ger dig som kund allt under ett och samma tak oavsett vilket behov du har inom måleri, bygg eller fönsterrenovering.  

Vad kostar en målare i Stockholm?

För att vi ska kunna ge er ett så exakt pris som möjligt behöver vi se objektet för att bedöma vad som behöver göras, samt få en bild av dess omfattning. Efter genomfört platsbesök skickar vi ett prisförslag till er.