Måla trapphus

GUSTEN PERSSON MÅLERI
Är det dags att måla trapphuset till din fastighet? Är du en fastighetsägare eller förvaltare? Kanske representerar du en bostadsrättsförening? På Gusten Persson kan vi hjälpa dig att återställa eller förnya ditt trapphus. Vi är en professionell målerifirma med expertis på att måla trapphus i Stockholm. Vi utför dagligen olika måleritjänster och har varit i branschen i flera decennier. Vi målar trapphus genom en genomplanerad och väl utfört arbete. 

Erfarenhet av att måla trapphus

Vår erfarenhet gör att vi kan lyfta fram unika tidstypiska slag samtidigt som vi kan välja färgsättning utefter husets arkitektur, ålder och stil. På så vis kan vi skapa harmoni och ger ett vackert helhetsintryck. Vi arbetar med allt från sekelskiftsfastigheter till nyproducerade fastigheter.

VI HJÄLPER DIG MED ATT MÅLA DITT TRAPPHUS 

Inget trapphus är den andra lik och kräver olika insatser utefter behov och önskemål. Det är alltid kundens önskemål som går i första hand när vi ska måla trapphus. För att skapa ett inspirerande och attraktivt trapphus är det viktigt att se över varenda liten detalj. Väggen och taket måste komplettera varandra för att skapa ett harmoniskt slutresultat. Våra målare kan schablonmåla för den som vill lyfta sitt trapphus med vackra mönster. Vi erbjuder också komplett renovering av trapphus och mindre servicemålningar för den som vill återställa sitt trapphus. Vi kan måla allt från golv, väggar, tak till fasad- och fönster och mycket mer.

Saker att fundera på när du ska måla trapphus

  • Vad önskar du att måla av ditt trapphus? 
  • Kvadratmeter, takhöjd, dörrar och fönster på trapphuset för att få en prisbild
  • Eventuella färgkoder eller tapet du önskar
  • Befintligt skick på ytor
  • Ifall du behöver råd och inspiration kring kulörer och färgsättning

Ta kontakt för ditt måla trapphus -ärende idag!

Vi önskar att höra från dig. Du kan fylla i vårt kontaktformulär för snabb återkoppling. Det går lika bra att kontakta oss på telefon 08-91 24 09 eller mejl kontakt@gustenpersson.se. Vår adress är Olivecronas väg 18, 113 61 Stockholm.