Måleri Stockholm

Gusten Persson Måleri i Stockholm

Behöver du en kompetent och pålitlig målerifirma? Gusten Persson Måleri i Stockholm är experter på detaljerna för att just du ska bli en nöjd kund. Vi är ett lokalt måleri i Stockholm som varit med i branschen i över 40 år. Vi har rätt kompetens och erfarenhet för att utföra måleritjänster för alla dina måleribehov.

Tjänster inom Måleri i Stockholm

Våra måleritjänster består bland annat av trapphusmålning, kontor- och lokalmålning, lägenhetsmålning, fasad- och fönstermålning, garagemålning samt servicemålning. Tack vare våra samarbeten med fristående bolag som arbetar med måleri, fönsterrenovering och bygg kan vi smidigt lösa de flesta renoveringsbehov. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för både måleritjänster in- och utvändigt där ni alltid får personlig service. Om du har en bostad, kommersiell fastighet eller lokaler har vi det ni behöver. Om ni fått en akut situation och behöver hjälp omgåendes står Gusten Persson Måleri i Stockholm till tjänst. Det kan röra sig om att spackla igen och måla ett litet skruvhål till att måla om ett mindre utrymme.

Måleri i Stockholm med kvalitet

Som kund har du möjlighet att ställa krav och vi kan även ge förslag som vi anser kan hjälpa dig med din vision. Allt vårt måleri i Stockholm utförs grundligt och fackmannamässigt. Våra målare har ett öga för detaljerna och hur man använder kulörer för att skapa rätt färgsättning för just ditt behov. Vi arbetar med miljö-kvalitet och arbetsmiljöpolicy som är en grundsten som hjälper oss att driva vårt bolag med ansvar och på ett hållbart sätt. Vi vill alltid möta kunders krav och förväntningar på oss, därför håller vi tät dialog med våra kunder och feedback är viktigt för att vi ska kunna utvecklas som måleri. Vi lämnar alltid 5 års garanti på alla målningsarbeten och det ingår en kund-nöjd-garanti, allt för att du ska känna dig trygg med din affär.

KONTAKTA OSS

Ta kontakt med vår professionella målerifirma i Stockholm för att ge nytt liv till din bostad, fastighet eller lokal. Mejla oss på kontakt@gustenpersson.se så hör vi av oss om ditt ärende inom 24 timmar. Det går även bra att ringa oss på 08-91 24 09 eller boka ett fysiskt eller digitalt möte för att diskutera ert ärende mer ingående.

måleri stockholm

VANLIGA FRÅGOR

Hur går ett måleri till?
1. Vi börjar med ett platsbesök för att se över vad som ska målas, dess skick och vad ni önskar ha hjälp med
2. Vi ger er rekommendationer på vad som kan/behöver åtgärdas
3. Efter avslutat möte skickas en offert och vid en accept planerar vid in uppstart för målningsarbete tillsammans med er
4. Vi håller alltid en tät dialog med våra kunder under projektets gång
5. Efter arbetet är slutfört utför vi noggranna egenkontroller
6. Avslutningsvis lämnas alltid 5 års-garanti på alla våra målningsarbeten

Vad kostar ett måleri i Stockholm?
För att vi ska kunna ge ett så exakt pris som möjligt behöver vi se objektet för att bedöma vad som behöver göras, samt få en bild av dess omfattning. Efter genomfört platsbesök skickar vi ett prisförslag till er.