Vi utför trapphusrenoveringar

GUSTEN PERSSON MÅLERI

Behöver trapphuset en fräsch renovering? Gusten Persson Måleri har expertis inom måleri och renovering med god erfarenhet av trapphusrenovering. Vi hjälper er med att exempelvis byta ut säkerhetsdörrar, postboxar, armaturer och golvvård. Det kan även ingå renovering av gemensamma utrymmen, som exempelvis soprum, källaringång, garage och tvättstugor. Våra renoveringar inkluderar allt från byte av slitna trappsteg, målning, tapetsering av väggarna till uppdatering av belysning samt installation av handräcken och anti-halk mattor och mycket mer.

Varför trapphusrenovering?

Vårt klimat med dess snabba och hårda växlingar i temperatur och fuktighet har en stor påverkan på fasader, fönster och övriga utvändiga ytor. Det är viktigt att skydda fasaden från fukt, röta och skador. Vi har tillsammans med våra målare en bred erfarenhet av målning av fasader. Några av våra tidigare måleriprojekt av målning av fasaden har gjorts på villor, industrifastigheter, offentliga byggnader och affärslokaler. 

VILKA ÄR VI?

Gusten Persson Måleri är ett familjeföretag som värdesätter tradition, hög kompetens och erfarenhet inom målaryrket. Tillsammans med våra 25 målare har vi möjligheten att utföra i stort sett alla typer av måleritjänster i Stockholm med hög kvalitet. Vi samarbetar nära våra partners när vi utför större projekt som exempelvis trapphusrenovering.

Med Gusten Persson Måleri kan du som fastighetsägare eller förvaltningsbolag luta dig tillbaka medan trapphusrenoveringen fortlöper som planerat. Vi för en nära och tät dialog med våra kunder för att säkerställa nöjdhet. Vår ambition är att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar och följer tidsplan enligt överenskommelse. Med 42 års branscherfarenhet och vår nöjd-kund-garanti kan våra kunder känna sig trygga med att samtliga arbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt.

Offert Trapphusrenovering

Redo att förvandla ditt trapphus? Ta gärna kontakta med oss via mejl kontakt@gustenpersson.se eller telefon på 08-91 24 09 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med att utföra en trapphusrenovering.

VANLIGA FRÅGOR

Hur går det till när vi anlitar er vid en trapphusrenovering?

  1. Vi börjar med ett platsbesök för att se över trapphuset vad som ska målas och renoveras, dess skick och vad ni önskar ha hjälp med.
  2. Vi ger er rekommendationer på vad som kan/behöver åtgärdas.
    3. Efter avslutat möte skickas en offert och vid en accept planerar vi in uppstart för renoveringsarbete tillsammans med er.
    4. Vi håller alltid en tät dialog med våra kunder under projektets gång.
    5. Efter arbetet är slutfört utför vi noggranna egenkontroller.

Har man garantier på trapphusrenovering?
Vi lämnar alltid 5 års-garanti på alla våra målningsarbeten

Vad kostar en trapphusrenovering?
För att vi ska kunna ge er ett så exakt pris som möjligt behöver vi se trapphuset för att bedöma vad som behöver göras, samt få en bild av dess omfattning. Efter genomfört platsbesök skickar vi ett prisförslag till er.