Vill du bli en del av vår resa framåt?

Vi söker alltid efter duktiga målare i Stockholm som har ett starkt driv och en vilja att ge hög service till våra befintliga och potentiella kunder. Vi är företaget med högt i tak som siktar mot att ligga i framkant inom branschen.

Företagskulturen handlar om ömsesidig respekt gentemot varandra på arbetsplatsen. Vi har ett tillåtande klimat där nya idéer och tankesätt är välkommet då vi vet att det är så vi utvecklas och blir bättre på det vi gör.

För att skapa en stark sammanhållning har vi aktiviteter varje år tillsammans såsom kick-off och julfest. Vi vet att våra medarbetare är vår främsta styrka och framgång.

Många inom företaget har arbetat hos oss länge tack vare den starka sammanhållningen. Utvecklingsmöjligheter och vidareutbildning ger vi till dem personer vi ser potential i, och som har det rätta drivet.

Brinner du för att arbeta som målare, bor i Stockholm, har minst 5 års erfarenhet av måleriyrket och känner igen dig i våra värderingar; Service, kvalitet och pålitlighet? Då får du gärna höra av dig till oss med en komplett arbetsansökan. (Cv, personligt brev tillsammans med referenser)

Vem vet, Du kanske är vår nästa Gusten!

Maila oss din ansökan till kontakt@gustenpersson.se
Malare som står med ryggen emot och Målerifirmans logga är synlig