Målare

Gusten Persson Måleri, din målare i stockholm

Vi har varit verksamma inom måleribranschen i över 42 år. Under dessa år har vi vuxit och expanderat ordentligt. Idag är vi ett måleriteam med 25 erfarna målare. Vår verksamhet är under ständig utveckling tillsammans med våra medarbetare, erfarna målare, kunder och leverantörer. Gusten Persson Måleri är målerifirman i Stockholm som värnar om personlig service och hög kundnöjdhet.

Vilka tjänster utför en målare?

Våra målare utför bland annat trapphusmålning, lokal-& kontorsmålning, lägenhetsmålning, fasad -& fönstermålning. Övriga tjänster som utförs av våra målare är även garagemålning och servicemålning. Alltid med nogrannhet och har kunden i fokus.

 

Söker du en målare i Stockholm?

Låt våra erfarna målare hjälpa dig! Gusten Persson Måleri erbjuder hög personlig service, tillsammans med snabba svarstider och en bra tillgänglighet. Våra målare jobbar med ett flexibelt och lösningsorienterat förhållningssätt för ett smidigt samarbete. Samtliga måleriprojekt utförs grundligt och fackmannamässigt. 

 

Vi är generationer av målare

Gusten Persson Måleri startades 1980 av målaren Gusten Persson. Företaget har gått i generationer och ägs nu av Thomas Persson med sin son Gustav Persson och sin kollega Niklas Hellberg. Vår vision är att vara ett modernt måleriföretag som använder de senaste måleriteknikerna som ger våra kunder hög service tillsammans med professionella måleritjänster.

 

Kontakta målare

Vi är snabba och alerta mot våra kunder, medarbetare och leverantörer. Vi återkopplar alltid inom 24h oavsett vad ärendet gäller. 

Skicka en offertförfrågan eller eventuella frågor om ditt nästa måleriprojekt. Ni är alltid välkomna att kontakta oss.