Kostnad måla om lägenhet

GUSTEN PERSSON MÅLERI

Undrar du över kostnad att måla om lägenhet? Vi på Gusten Persson Målerifirma hjälper dig svara på dina frågor. Att måla om en lägenhet kan variera i kostnad då det beror på en rad olika faktorer. Det kan också vara svårt att avgöra kostnad utan att ha sett lägenheten och pratat med kund och leverantör. Här listar vi några olika faktorer som kan påverka kostnaden att måla om en lägenhet.

Faktorer & kostnad för att måla om lägenhet

  • Storleken på lägenheten: En större lägenhet kommer att kräva mer färg och ta längre tid att måla om än en mindre lägenhet, vilket kan påverka kostnaden. Gusten Persson Måleri målar allt ifrån golv och tak till tidstypiska lägenheter och nyproducerade lägenheter. 
  • Antal rum: Ju fler rum i lägenheten som ska målas om, desto högre blir kostnaden. Vi kan måla allt från rum till trapphus, fasader och garage.
  • Kvaliteten på färgen: Om du väljer högkvalitativ färg kommer det att kosta mer än om du väljer en billigare färg. Samma gäller om du beställer en unik kulör. På Gusten Perssons måleri använder vi oss alltid av produkter av högre kvalité som är allergifria och miljövänliga. Vi minimerar spill i så stor utsträckning som det går för att hålla kostnaderna nere. 
  • Ytan som ska målas: Om lägenhetens ytor är ojämna eller kräver mycket förarbete, kan det påverka kostnaden. Vi tar hänsyn till ytorna för att se hur tidigare arbeten gjorts. Därefter börjar vi med att tvätta ytor för att få bort fett och smuts. Beroende på skick krävs ett visst förarbete för att färgen ska hålla och fästa bättre. Det är viktigt för att få ett bra slutresultat.
  • Omfattningen av arbetet: Om du vill att målarna ska utföra extra arbete som att reparera skador på väggarna eller ta bort gammal färg, kommer det att påverka kostnaden. Vid en lägenhetsmålning rekommenderar vi en komplett målning för ett snyggt slutresultat och helhetsintryck. Vi erbjuder flertalet tjänster inom måleri och beroende på vad du väljer kan kostnaden variera. 
  • Arbetstiden: Ju längre tid arbetet tar, desto högre kostnad att måla om lägenheten. Våra målare är erfarna och vi lägger mycket vikt på att kompetensutveckla våra medarbetare. Av oss får du en kostnadseffektiv lägenhetsmålning av kvalitet genom god planering, grundligt underarbete, noggrann finish och slutbesiktning.

Vi beräknar kostnad för att måla lägenhet

Gusten Persson Måleri är ett familjeföretag som värdesätter tradition, hög kompetens och erfarenhet inom målaryrket. Tillsammans med våra 25 målare har vi möjligheten att utföra i stort sett alla typer av måleritjänster i Stockholm med hög kvalitet. Vi samarbetar nära våra partners när vi utför större projekt som exempelvis trapphusrenovering.

Med Gusten Persson Måleri kan du som fastighetsägare eller förvaltningsbolag luta dig tillbaka medan lägenhetsmålningen fortlöper som planerat. Innan vi påbörjar projektet beräknar vi kostnaderna och skickar en offert till kund. Vi för en nära och tät dialog med våra kunder för att säkerställa nöjdhet. Vår ambition är att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar och följer tidsplan enligt överenskommelse. Med 42 års branscherfarenhet och vår nöjd-kund-garanti kan våra kunder känna sig trygga med att samtliga arbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt.

Ta reda på kostnad att måla om lägenhet

På Gusten Persson kan vi hjälpa er med ytterligare frågor och enkelt ta fram en offert. Ta gärna kontakta med oss via mejl kontakt@gustenpersson.se eller telefon på 08-91 24 09