Målare Järfälla

GUSTEN PERSSON MÅLERI JÄRFÄLLA

Vi på Gusten Persson Måleri har varit verksamma inom måleribranschen i 42 år och vi specialiserar oss på bland annat målning av lokaler, trapphus, garage, lägenheter, fönster. Med 25 kompetenta målare i hela Stockholm har vi möjlighet att utföra i stort sett alla typer av måleritjänster. Detta med hög kvalitet, service och pålitlighet.

Erfarna målare i Järfälla

Våra målare är erfarna med arkitekturen och stilen på bostäder i Järfälla. Vi hjälper dig med att lyfta både moderna och tidstypiska inslag med rätt färgsättning. Även med att skapa harmoni och knyta ihop helheten. Våra målare har erfarenhet och kunskap om kulörer, yta och teknik för att skapa ett hållbart och vackert resultat. De kan också hjälpa till att reparera skador på väggar, såsom hål och sprickor. Vi använder målarverktyg av hög kvalitet med utrustning och kunskap för att utföra arbetet på ett effektivt och högkvalitativt sätt. Vi lämnar alltid 5 års-garanti på arbetet och nöjd-kund-garanti så att du kan känna dig trygg med att resultatet blir som tänkt.

HUR GÅR DET TILL?

Kunden kontaktar oss om ett måleriprojekt, därefter gör vi ett planerat besök där vi kollar på skicket av ytorna samt kollar om det har målats tidigare. Efter besöket lämnar vi ett prisförslag till kund och efter överenskommen tidsplan så börjar projektet med att tvätta ytor för att få bort fett och smuts för att färgen ska fästa bättre. Våra målare i Järfälla lägger alltid mycket tid på själva underarbetet som inkluderar knackning, spackling och slipning. Det är detaljerna i målningen som våra målare lägger mest fokus på för att skapa ett attraktivt och inspirerande slutresultat.

Målare i Järfälla med kvalitet

Gusten Persson Måleri i Stockholm vill att kvalitet ska vara i led, därför bedriver vi vår verksamhet med hållbarhet och ansvar i centrum. Våra målare är utbildade inom yrket och har noggranna rutiner kring hur färgrester och avfall ska hanteras. Vi använder oss alltid av allergifria och miljövänliga produkter i största utsträckning och försöker minimera spill. Vi följer de lagar och riktlinjer för att våra målare inte ska drabbas av ohälsa eller komma till skada.

målare stockholm

Boka målare i Järfälla

Anlita våra målare för att ge liv i fastigheten i Järfälla. Vårt kontor hittar ni på Olivecronas väg 18, 112 61 Stockholm, där du är varmt välkommen för att diskutera eller boka målare i Stockholm. Det går lika bra att ringa oss på 08-91 24 09 eller sända ett mejl till kontakt@gustenpersson.se

VANLIGA FRÅGOR

Vad kostar en målare i Järfälla?

  • För att våra målare ska kunna ge ett så exakt pris som möjligt behöver vi se objektet för att bedöma vad som behöver göras, samt få en bild av dess omfattning. Efter genomfört platsbesök skickar vi ett prisförslag till er. Kontakta oss för en offert på kontakt@gustenpersson.se

Var hittar jag målare i Järfälla?