LÄR KÄNNA OSS

Vilka är vi på Gusten?

Målerifirman i Stockholm som värnar om personlig service och hög kundnöjdhet

Så här jobbar vi

Vi är familjeföretaget med tradition, hög kompetens och erfarenhet inom målaryrket. Är kvalitet, service och pålitlighet viktiga för er? Då är vi helt rätt målerifirma att anlita vid ert nästa måleriprojekt.

Vår ambition är att ligga i framkant och ge våra kunder hög service tillsammans med skräddarsydda lösningar. Personlig service är viktig för oss och vi är målerifirman i Stockholm som arbetar nära och värderar kundrelationen högt.

Våra kunder är bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och förvaltningsbolag för såväl bostäder som kommersiella fastigheter och lokaler samt bygg-och målerikonsulter inom Stockholmsområdet.

Vi har varit verksamma i branschen över 40 år och har vuxit och expanderat ordentligt till att vi idag står med ett måleriteam på 25 kompetenta målare. Tillsammans med våra målare har vi möjlighet att utföra i stort sett alla typer av måleritjänster i Stockholm. Vi har även ett brett nätverk av samarbetspartners och åtar oss totalentreprenader när en stor del av projektet består av måleri.

Vårt medlemskap i måleriföretagen tillsammans med vår nöjd-kund-garanti skapar trygghet för både kunder och medarbetare. Ni kan därför känna er trygga med att samtliga arbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt med hög kvalitet.

Du är alltid välkommen att kontakta oss

Våra kärnvärden

Kvalitet

  • Vi utför våra arbeten grundligt och fackmannamässigt och tummar aldrig på kvalitet.
  • Våra medarbetare kompetensen som krävs genom dokumenterad utbildning och erfarenhet.
  • Vi håller oss uppdaterade inom branschen och använder de senaste måleriteknikerna

Service

  • Vi är snabba och lyhörda för våra kunder, medarbetare och leverantörer
  • Vi återkopplar alltid inom 24 h oavsett ärende
  • Att uppfattas som flexibla och lösningsorienterade är A och O för oss. Transparens arbetar vid kontinuerligt med både för kund och medarbetare.

Pålitlighet

  • Vi håller vad vi lovar och gör om eller förbättrar arbetet om kunden inte är nöjd
  • Våra projekt slutar inte förrän kunden är nöjd
  • Feedback från kunder och medarbetare är relevant och värdefull för oss och det är på så sätt vi blir bättre och utvecklas som företag.

Vår Affärsidé

”Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder kvalitativa måleritjänster både in- och utvändigt tillsammans med hög service.

Vår vision är att vara måleriföretaget som driver utveckling och hittar innovativa lösningar för att möta våra kunders behov och önskemål. Vi fräschar upp och färgsätter tillvaron för Stockholms förvaltningsbolag, BRF: er, privatpersoner och projektledningsbolag”