Renovera trapphus

gusten persson måleri

Trapphuset är en viktig del av en fastighet. Det är det första intrycket besökare och boende får av boendemiljön. Ett renoverat trapphus skapar en trevlig och välkomnande miljö i fastigheten.

Renovering i Stockholm

Med vår expertis och era önskemål tar vi fram förslag tillsammans med en beskrivning för att få alla detaljer i trapphuset att harmonisera varandra. Vid en renovering av trapphuset har vi alltid fastighetens tidsepok som utgångspunkt. Vi renoverar trapphus oavsett tidsepok och stil.  Vi ser även till att trapphusets praktiska funktioner håller sin säkerhet fastighetens boende. 

Hur går det till när vi anlitar er vid en trapphusrenovering?

  1. Vi börjar med ett besök i trapphuset för att se över vad som ska renoveras, trapphusets skick och vad ni önskar hjälp med. 
  2. Vi ger er rekommendationer på vad som kan/ behöver åtgärdas i trapphuset. 
  3. En offert skickas ut och vid en accept planerar vi in uppstart för måleriarbetet tillsammans med er. 
  4. Vi håller alltid en tät dialog med våra kunder under projektets gång. 
  5. Efter arbetet är slutfört utför vi noggranna egenkontroller. 
  6. Avslutningsvis lämnas alltid 5 års-garanti på alla våra målningsarbeten. 

Kontakta oss idag för att få en offert på trapphusrenovering!

Varför anlita oss vid en renovering av trapphus

Utöver att vara specialister på måleriprojekt har vi även verktyg och kunskap för att ta oss an en renovering av trapphus. Vi kan hantera alla underlag och utför arbetet effektivt. Gusten Persson måleri består av ett måleriteam på 25 kompetenta målare med en stor vana och erfarenhet inom alla delar i olika måleriprojekt. Utöver att renovera trapphus erbjuder vi bland annat tjänster inom trapphusmålning, lägenhetsmålning, lokal- & kontorsmålning samt fasad och fönstermålning.