Målning av trapphus

Är det dags för en målning av trapphuset?

Vi hjälper er som bostadsrättsförening, förvaltare eller fastighetsägare att återställa eller förnya ert trapphus, genom en välplanerad och genomtänkt målning av trapphuset. 

Innan vi startat upp ett projekt av en målning av trapphuset önskar vi att se över ytorna som ska behandlas för att ta reda på skickat och hur tidigare målning av trapphuset är genomfört. Vid projektstart av en målning av ett trapphus börjar vi med att tvätta ytorna för att få bort fett och smuts för att färgen ska hålla och fästa bättre. För att få ett jämnt och fint slutresultat lägger vi mycket tid på själva underarbetet såsom knackning, spackling och slipning. 

Vi har en stor erfarenhet av målning av trapphus i Stockholm och hjälper er att måla både moderna och tidstypiska inslag. Husets arkitektur, ålder, stil är viktig att se över för rätt färgsättning, skapa harmoni och knyta ihop helheten.

Varje detalj i ett trapphus är värd att se över och diskutera för att få ihop helheten till ett attraktivt och inspirerande trapphus. Våra projekt inom målning av trapphus varierar alltifrån sekelskiftesfastigheter till nyproduktion och kräver olika insatser då både behov och önskemål skiljer sig från kund till kund.

Vanliga frågor

Hur går det till när vi anlitar er?

  1. Vi börjar med ett platsbesök för att se över vad som ska målas, dess skick och vad ni önskar ha hjälp med
  2. Vi ger er rekommendationer på vad som kan/behöver åtgärdas
  3. Efter avslutat möte skickas en offert och vid en accept planerar vid in uppstart för målningsarbete tillsammans med er
  4. Vi håller alltid en tät dialog med våra kunder under projektets gång
  5. Efter arbetet är slutfört utför vi noggranna egenkontroller
  6. Avslutningsvis lämnas alltid 5 års-garanti på alla våra målningsarbeten

Är målarfärgerna ni arbetar med giftiga?

Detta är en vanlig fråga som vi får av många hyresgäster och är helt förståelig. Vi arbetar uteslutande med färger som är vattenbaserad och godkända av astma- och allergiförbundet.

Vad kostar det att måla om invändigt?

För att vi ska kunna ge er ett så exakt pris som möjligt behöver vi se objektet för att bedöma vad som behöver göras, samt få en bild av dess omfattning. Efter genomfört platsbesök skickar vi ett prisförslag till er.

Nicklas Hellberg

Nicklas Hellberg

Arbetschef/partner

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

8 + 2 =