Invändig målning i Järfälla

Invändig målning i Järfälla med kvalitet och kunskap

Önskar du förnya din bostad i Järfälla med ny färg på väggarna? Genom oss får du en invändig målning som är grundlig och kostnadseffektivt. Vi utför alla typer av måleriarbete från golv till tak och om du anlitar oss kan du vara säker på att arbetet utförs professionellt.

Så här jobbar vi

Oavsett vilket skick bostaden är i eller om den är stor eller liten så genomför vi ett grundligt invändig målning med kvalitativt underarbete med snygg finish. Det innebär att vi förbereder ytan väl genom att spackla och slipa för att få en jämn yta att måla på.

Det finns många parametrar att ta hänsyn till vid invändig målning och vi har erfarenheten som krävs för ett lyckat resultat vid både målning av din bostad eller en lokal- eller kontorsmålning, dvs alla typer av invändig målning. Väggar, snickerier och tak – allt hör ihop.

Vid en invändig målning rekommenderar vi att både väggar, snickerier och tak målas för ett snyggt slutresultat och helhetsintryck. Oavsett om du bor i en sekelskifteslägenhet, funkislägenhet eller nyproducerat har vi bred erfarenhet och hög kompetens att genomföra ett professionellt måleriarbete. 

Saker att fundera på vid en invändig målning

 • Önskar du måla väggarna eller tapetsera?
 • Kvadratmeter, takhöjd och antal fönster och dörrar i rummet för att få en prisbild
 • Eventuell färgkod eller tapet du önskar
 • Befintligt skick av väggarna
 • Vi kan även lämna råd kring vilken kulör som kan passa din lägenhet

Varför anlita oss vid en invändig målning i Järfälla?

 • Vi har materialet och kompetensen att utföra ett välgjort måleriarbete
 • Våra målare är erfarna och målar utan synliga rull-och penseldrag
 • Vi har transparenta offerter och följer alltid upp tillsammans med dig som kund under projektet
 • Vi utför alla våra arbeten med kvalitet och hög service
 • Helheten är viktig och vi ger råd och förslag för bästa slutresultat

Vad är invändig målning?

Invändig målning avser processen att måla inre ytor i byggnader, såsom väggar, tak, fönsterkarmar, dörrar och andra strukturer inomhus. Syftet med invändig målning kan vara att förbättra estetiken, skydda materialen, förnya eller uppdatera utseendet på en inomhusmiljö.

Processen kan inkludera flera steg som förberedelse av ytan (till exempel spackling, slipning och grundmålning), val av lämplig färgtyp beroende på ytan och rummets funktion, samt själva målningen som kan göras med roller, pensel eller spruta beroende på önskat resultat och ytan som ska målas. Invändig målning är en viktig del av hemförbättring och underhåll, och det kan ha en stor inverkan på ett rums utseende och känsla.

Vanliga frågor

Hur går det till när vi anlitar er?

 1. Vi börjar med ett platsbesök för att se över vad som ska målas, dess skick och vad ni önskar ha hjälp med
 2. Vi ger er rekommendationer på vad som kan/behöver åtgärdas
 3. Efter avslutat möte skickas en offert och vid en accept planerar vid in uppstart för målningsarbete tillsammans med er
 4. Vi håller alltid en tät dialog med våra kunder under projektets gång
 5. Efter arbetet är slutfört utför vi noggranna egenkontroller
 6. Avslutningsvis lämnas alltid 5 års-garanti på alla våra målningsarbeten

Är målarfärgerna ni arbetar med giftiga?

Detta är en vanlig fråga som vi får av många hyresgäster och är helt förståelig. Vi arbetar uteslutande med färger som är vattenbaserad och godkända av astma- och allergiförbundet.

Vad kostar det att måla om invändigt?

För att vi ska kunna ge er ett så exakt pris som möjligt behöver vi se objektet för att bedöma vad som behöver göras, samt få en bild av dess omfattning. Efter genomfört platsbesök skickar vi ett prisförslag till er.

Nicklas Hellberg

Nicklas Hellberg

Arbetschef/partner

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

2 + 5 =