LOKAL- OCH KONTORSMÅLNING

Oavsett om ni vill få en behagligare arbetsmiljö eller lyfta och förnya bilden av ert företag så finns vi tillhands med vår expertis. Vi är smidiga att ha att göra med och har genomfört flera lokal- och kontorsmålningar.

Sätt ny färg på väggarna eller fräscha upp med en ommålning

För att ett måleriarbete ska hålla i flera år framåt så krävs det att underarbetet är grundligt utfört innan målarfärgens sista lager läggs på för slutfinish. Det finns många parametrar att ta hänsyn till  och vi har erfarenheten som krävs för ett lyckat resultat vid en lokal- eller kontorsmålning.
Garanti

Vi ger alltid våra kunder 5-års garanti efter utfört arbete.

Erfarenhet

40 år i måleribranschen får tala för sig själv

Kapacitet

Vi har hjälpt över 1000 kunder att färgsätta sin vardag

Kvalitet

Vi tummar aldrig på kvalitet och ser alltid till att slutföra våra projekt

Ni väljer kulör och vi löser resten

Väggar, snickerier, tak - allt hör ihop

Oavsett om ni har målade eller tapetserade väggar så utgår vi från dess förutsättningar och genomför ett gediget underarbete. Har väggen som ska målas ojämnheter så bredspacklar och slipar vi innan målningen. Allt för att skapa en jämn yta och få ett snyggt och hållbart resultat.

Vid en målning är det viktigt att ta hänsyn till detaljerna både vad gäller väggar, snickerier och tak. Åtgärdas bara en av dessa får man ofta ett resultat där ena eller den andra delen ser mer sliten ut och intrycket försämras. Därför rekommenderar vi alltid att både snickerier och tak behandlas vid en ommålning.

Vill ni skapa ett mer häftigt intryck med mönster utan en tapetsering så erbjuder vi även schablonmålningar. Denna typ av målning är ett roligt sätt att skapa uttryck och förstärka ert varumärke.

Vi på Perfecta Projektledning jobbar med upphandling av fastighetsrelaterade projekt. När det gäller målningsrelaterade entreprenader så vänder vi oss till Gusten Persson Måleri. Detta gör vi för att de har visat sig vara pålitliga, kunniga och lösningsorienterade. Jag kan utan tvekan rekommendera Gusten Persson Måleri.

Thomas StertmanPerfecta Projektledning, Ägare

Ett företag är aldrig bättre än sina medarbetares utförande och uppförande – Gusten Persson Måleri levererar alltid till oss en god kvalitet med en hög servicegrad och ett trevligt bemötande.

Leif GarphVD, Sparbössan Fastigheter AB

Hyresgäster får återkoppling inom rimlig tid när Gusten Persson Måleri får en beställning. Ett vänligt bemötande och en ärlig kommunikation med hyresgästerna. Lyhörda mot våra hyresgästers önskemål, så att de alltid är nöjda med resultatet.

Monika BielaEinar Mattson

Vi har en god och nära relation till Gusten Persson Måleri vilket bygger på mångårigt samarbete.
De har en gedigen kompetens inom sitt verksamhetsområde och levererar alltid en slutprodukt med hög kvalitet.
Thule kan därför varmt rekommendera Gusten Persson.

Thule Fastighetsutveckling

Vanliga frågor:

Hur går det till när vi anlitar er?

  1. Vi börjar med ett platsbesök för att se över vad som ska målas, dess skick och vad ni önskar ha hjälp med
  2. Vi ger er rekommendationer på vad som kan/behöver åtgärdas
  3. Efter avslutat möte skickas en offert och vid en accept planerar vid in uppstart för målningsarbete tillsammans med er
  4. Vi håller alltid en tät dialog med våra kunder under projektets gång
  5. Efter arbetet är slutfört så utför vi noggranna egenkontroller.
  6. Avslutningsvis lämnas alltid 5 års-garanti på alla våra målningsarbeten

Är målarfärgerna ni arbetar med giftiga?

Detta är en vanlig fråga som vi får av många hyresgäster och är helt förståelig. Vi arbetar uteslutande med färger som är vattenbaserad och godkända av astma- och allergiförbundet.

Vad kostar ett måleriarbete?

För att vi ska kunna ge er ett så exakt pris som möjligt behöver vi se objektet för att bedöma vad som behöver göras, samt få en bild av dess omfattning. Efter genomfört platsbesök skickar vi ett prisförslag till er.

Antingen får ni en löpande timdebitering eller ett fast pris från början beroende på storlek, omfattning och skick.

KONTAKTFORMULÄR

Frågor eller ett möte för prisförslag?